Athlon Private Lease:

Personeelsvereniging PWN heeft samen met Athlon een speciaal aanbod voor medewerkers ontwikkeld gebaseerd op heldere voorwaarden, scherpe tarieven en een uitstekende dienstverlening.
Ontdek het aanbod via https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease
Op de site zijn tevens de meest gestelde vragen terug te vinden over Private lease (FAQ) tevens is er een handige rekentool (https://www.athlon.com/nl/prive/leasen/privelease/kopen-of-leasen) beschikbaar die op basis van je kenteken de werkelijk kosten van je auto berekent (bron: ANWB), dit stelt je in staat om de kosten van een eigen auto ten opzichte van een Private lease auto te vergelijken en een goede afweging te maken.
Daarnaast biedt Athlon standaard een protectieplan voor de leden van de Personeelsvereniging van PWN, bij gedwongen ontslag, echtscheiding, in het geval van overlijden mag de auto kosteloos worden ingeleverd, een geruststellende gedachte. Een matrix met diverse combinaties van looptijden en kilometrages geven je direct inzicht in de kosten indien je afwijkt van je contract, helder en transparant!

Speciaal voor leden van de Personeelsvereniging PWN!
Private Lease: Wegens succes verlengd € 15,- korting per maand
Lang wachten op je nieuwe auto? Athlon Private Lease heeft occasions en bepaalde nieuwe elektrische modellen met een korte levertermijn. Je kan dus vrij snel wegrijden in deze auto’s en dat ook nog met een speciale actie van € 15,- korting op het maandbedrag.
Deze aanbieding is geldig tot en met 31-12-2023.
Korting op tanken en wassen
Daarnaast krijg je een jaar lang een gratis tankpas. Hiermee kan je met korting tanken, je auto laten wassen en sparen voor leuke cadeaus.
Tot en met € 0,16,- korting per liter
25% korting op auto wassen
Tanken bij 24.000 locaties in Europa
Athlon Private Lease
Alle aanvragen zijn vrijblijvend
Persoonlijk advies van een leaseadviseur
Kosteloos opzegbaar bij scheiding, overlijden en gedwongen ontslag
Blijf flexibel: pas je overeenkomst naar wens aan
Gratis 500 kilometer per jaar, bovenop je bundel

Kia Picanto ComfortLine 4-zits van 299 voor 284*
Snel leverbaar
Airconditioning
Cruise control
Audiosysteem
*Op basis van 72 mnd en 10.000km per jaar
Jouw kortingscode: 3410578Meer weten?
Wil je meer informatie over deze aanbieding of over Athlon Private Lease? Bel Athlon op 036- 547 11 55 of mail naar privelease.nl@athlon.com.
Meer informatie