Eigenschappen

WIFI
Schoonmaak
6 Personen
No items found.

Texel is prachtig in alle seizoenen, schilderachtige dorpjes met gezellige cafe’s en restaurants, natuur, frisse lucht, ruimte en vele ontspanningsmogelijkheden. Wie eenmaal voor het eiland is gevallen, komt er terug. Texel verveelt nooit. Met een 25 km lang zandstrand is er volop de ruimte. De strandpaviljoens zijn het hele jaar geopend.

De vakantiebungalow wordt iedere week van het jaar verhuurd van zaterdag tot en met zaterdag. De huur prijzen  zijn € 510,00 in het voor- en naseizoen en € 610,00 in het hoogseizoen.

Ligging

De vakantiebungalow ligt aan de rand van het bungalowpark ‘Vredelust’.

Indeling

Het Peeveetje is geschikt voor zes personen echter de woonkamer is niet groot en daardoor minder geschikt voor een verblijf met 6 volwassenen. Er zijn op de eerste etage 2 slaapkamers en op de begane grond is er 1 slaapkamer, alle slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en met éénpersoonsdekbedden. Exclusief bed- en badlinnen.

Aankomst en vertrek

Aankomst op zaterdag vanaf 15.00 uur, vertrek op zaterdag voor 10.00 uur.

Schoonmaak

De huur is inclusief schoonmaak van de vakantiebungalow. Het is wel belangrijk dat u de vakantiebungalow veegschoon, opgeruimd en netjes achterlaat. Prullenbakken leeg en afval in de daarvoor bestemde containers bij het afvalstation op het park. Kookplaat, gootsteen en keukenblad schoon en opgeruimd (geen afwas laten staan). Koelkast schoon en leeg.

Let op: In deze vakantiebungalow zijn huisdieren NIET toegestaan.

Parkeren op Texel

Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren in de dorpen en bij de strandslagen.  Bestellen kan via de site parkeren Texel.

Eventueel via het park te huur

Te bestellen bij de receptie van het park Vredelust.

  • Linnenpakket  
  • Handdoekenpakket
  • Keukendoekenpakket
  • Barbecue
  • Kinderbed
  • Kinderbox
  • Kinderstoel