Verhuurvoorwaarden

Verhuurvoorwaarden Personeelsvereniging PWN

Annuleringen/verzekeringen
Annuleren kan alleen schriftelijk, de ANVR-voorwaarden zijn van toepassing, daarom raden wij u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Faciliteiten en eigen risico
De Personeelsvereniging PWN is niet aansprakelijk als faciliteiten in het voor- en naseizoen gesloten zijn. Uw verblijf in onze bungalows is voor eigen risico.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Boekingen
De boekingen zijn altijd van zaterdag tot zaterdag. Als u bij het boeken een afwijkende periode aangeeft wordt toch een gehele periode berekend. De bungalows zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur en dient men op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten.

Gas/elektriciteit
De kosten voor gas en elektriciteit zijn inclusief.

Internet
Er is gratis wifi beschikbaar in de bungalow.

Linnengoed
U dient zelf linnengoed en beddengoed mee te nemen.

Roken
Onze bungalows zijn rookvrij, dus binnen mag er niet gerookt worden.

Schade
Wij ontvangen graag een melding als er schade is veroorzaakt aan de bungalow en/of inventaris.

Schoonmaak
De huur is inclusief schoonmaak van de bungalow. wel is het belangrijk dat u de bungalow veegschoon, opgeruimd en netjes achterlaat. Prullenbakken leeg en afval in de daarvoor bestemde containers bij het afvalstation op het park. Kookplaat, gootsteen en keukenblad schoon en opgeruimd (geen afwas laten staan). Koelkast schoon en leeg.

Aantal gasten
Het aantal gasten in een bungalow mag niet meer zijn dan het aantal bedden.

Betalingen
De volledige verblijfkosten moeten ten minste 6 weken voor aanvang van uw verblijf op de rekening NL 80 INGB 0000 2721 20 van de Personeelsvereniging PWN bijgeschreven zijn.