Eigenschappen

WIFI
Schoonmaak
Smart TV
4 personen
No items found.

Texel is prachtig in alle seizoenen, schilderachtige dorpjes met gezellige cafe’s en restaurants, natuur, frisse lucht, ruimte en vele ontspanningsmogelijkheden. Wie eenmaal voor het eiland is gevallen, komt er terug. Texel verveelt nooit. Met een 25 km lang zandstrand is er volop de ruimte. De strandpaviljoens zijn het hele jaar geopend.

De vakantiebungalow wordt iedere week van het jaar verhuurd van zaterdag tot en met zaterdag. De huur prijzen  zijn € 470,00 in het voor- en naseizoen en € 570,00 in het hoogseizoen.

Ligging

De vakantiebungalow ligt op park Slufterhoek in de duinvallei ‘de Slufter’. Vanaf Haarlem 90 km.

Indeling

Er is een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een kamer met tweepersoonsbed allemaal met éénpersoonsdekbedden, exclusief bed- en badlinnen. In 2020 is de bungalow helemaal opnieuw ingericht, nieuw meubilair, een nieuwe smart TV, nieuwe bedden en een nieuwe vloer. Het is een totaal andere vakantiebungalow geworden, wij zijn blij met het resultaat en hopen dat u er van gaat genieten.

Aankomst en vertrek

Aankomst op zaterdag vanaf 15.00 uur, vertrek op zaterdag voor 10.00 uur.

Schoonmaak

De huur is inclusief schoonmaak van de vakantiebungalow. Het is wel belangrijk dat u de vakantiebungalow veegschoon, opgeruimd en netjes achterlaat. Prullenbakken leeg en afval in de daarvoor bestemde containers bij het afvalstation op het park. Kookplaat, gootsteen en keukenblad schoon en opgeruimd (geen afwas laten staan). Koelkast schoon en leeg.

Parkeren op Texel

Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren in de dorpen en bij de strandslagen.  Bestellen kan via de site parkeren Texel.

Let op: In deze accommodatie zijn geen huisdieren toegestaan.

Voor informatie over het park kijk op www.slufterhoek.nl